Bazen misli / Predstavljeno

Ideje za aktivne dni

Večino dni preživljate same doma z malim otrokom, ali pa iščete ideje, kam z njim po službi? Tole so moje top destinacije, ko se Julija naveliča igranja v stanovanju in želim, da se zdivja!

1. Parkirišče pred bloki

Ja, čisto preprosta rešitev, ki vedno zaleže. Naše je zavarovano z zapornico, tako da nihče ne more prinoreti, kar je še dodaten plus, zato se lahko po mili volji podi s poganjalčkom.

2. Igrala

Poiščite si lokacijo v bližini, kamor lahko odvozičkate in si privoščite zasluženo kavo, medtem ko se mali igra. Če je samo igrišče, brez kavarne, velja tudi coffee to go ?

3. Knjižnica

Verjetno te opcije nimajo vse, ampak Medvoška ima noro luštno igralnico, ki premore vse od orjaških legokock, lesenih igrač, družabnih iger pa seveda do knjig.

 

4. Park

Super se obnese tudi navaden park, Zbilje ipd. Kadar sva siti vsega, se odpraviva hranit labode in imava piknik kar na travi.

5. Solna soba

Tega prej nisem vedela, ampak imajo super igralnice, kjer nama tistih 20 minut redne terapije čisto prehitro mine.

6. Montessori delavnice

V začetku oktobra začneva z delavnicami, tako da poročam, kako nama bo!

7. Plavanje

Lahko se vpišete na organizirane tečaje, ali pa se odpravite čofotat individualno. Meni je letos kar hudo, ker pozimi ne bova mogli več hodit, saj Julija res noro uživa v vodi!

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .