Otroška oprema / Predstavljeno

Hitimo, drvimo!

02b4593b 2a74 46f9 A308 22fabccd7096

Iskreno povedano nikoli nisem bila prav navdušena kolesarka, pravzaprav ravno nasprotno. Veste, da sem bila edina, ki je v četrtem razredu padla kolesarski izpit!? (Ja, očitno JE možno tudi to 😉 )

Kot pa se je izkazalo že pri večini stvari, mame za svoje otroke naredimo marsikaj, kar bi se nam pred njimi zdelo kot znanstvena fantastika in tako je na začudenje Jake, vseh mojih prijateljic in celo mene same, Julijina želja, da bi šli skupaj kolesarit prevladala, jaz pa sem se prvič v življenju odpravila kupit kolo. Kot da ta nakup sredi korona evforije, ko je očitno cel svet popadla kolesarska manija in je dobesedno zmanjkalo koles po celi Sloveniji, sam po sebi ni bil dovolj adrenalinski, pa sem ugotovila, da so moje sanjske otroške sedeže za kolesa pri nas nehali prodajati. V znamko Bobike sem se zaljubila že pred leti, ko sem videla fotografijo, ki je prikazovala retro kolo, opremljeno z dvema krasnima otroškim sedežema, enim spredaj in drugim zadaj, kar se mi je zdelo res fenomenalna ideja, saj česa takega še nisem zasledila. Takrat sem, sveto prepričana, da mene v te vode ne bo zaneslo, hkrati pa imela doma samo nekajmesečno Julijo, seveda vse skupaj odmislila, zdaj pa sem naenkrat obtičala s kolesom, ki sem ga kupila zato, da bom lahko kolesarila skupaj z obema otrokoma in brez sedeža, v katerega bi lahko posedla Tristana.

Img 2832

Po tem, ko sem obrnila vse možne spletne trgovine in obupala, pa nekega dne dobim sporočilo od punc iz Malih Zakladov, da so se ekstra angažirali in v ponudbo dodali točno te, moje tako iskane sedeže za kolo! Ker sem imela vse že vnaprej ogledano, sem se seveda takoj postavila v vrsto za prvo pošiljko in za Julijo izbrala Exclusive Tour Plus, ki me je najbolj prepričal z dodatno varnostno funkcijo, zaščito za glavo v primeru padca, LED lučko na zadnjem delu (opcija, ki pride res prav v jesenskih mesecih, ko se stemni že ob 16h), 5 točkovnim varnostnim pasom, ter nastavljivo oporo za noge in vzglavjem. Njen je namenjen otrokom od 9. meseca (oziroma od takrat, ko samostojno sedijo), pa do 22kg, tako da bo uporaben še nekaj časa, predvsem pa ga bo kasneje podedoval Tristan, ko preraste svojega.

Img 2835Img 2834

Zanj sem vzela Exclusive Mini Plus, pomanjšano različico Julijinega, ki se pritrdi na balanco in je primeren za otroke do cca. 3 leta (oziroma 15kg). Ker mi je varnost vedno na prvem mestu in si, ko gre za otroke, v glavi vedno odvrtim vse možne scenarije, sem naročila še pleksi zaščito pred vetrom, ki hkrati služi kot nekakšen ščit pred direktnim padcem in manjšimi kamenčki, ki znajo med vožnjo prileteti v obraz. Sedežek ima dodan še en lušten detajl, mini balanco, ki mini sopotniku omogoča občutek, kot da sam vozi kolo! 🙂

Img 2838

Obstaja še precej različic in linij, meni so v oči padli še predvsem tisti noro lepi pasteli in danes, ko vidim, kako zelo uživata v vožnji mi je žal le, da se tega nisem lotila prej in maksimalno izkoristila časa, ko še lahko prevažam oba hkrati. Predvsem ko pomislim, kako sem tuhtala, kaj babicam naročiti za prvi rojstni dan in tisti prvi božič, ko se dejansko še nista niti dobro zavedala ali si želela igrač, pa bi bilo to idealno darilo!

 

L. <3

 

*Objava je nastala v sodelovanju z Malimi Zakladi*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .