Otroška oprema / Predstavljeno

Made in sLOVEnia

Zaradi poklicne deformacije preživim na Instagramu ogromno časa, verjetno celo več, kot priznam na glas, posledično pa imam v glavi konstantno kup idej in stvari, na katere ob tem naletim. Med drugim sem vesela, da sem izbrskala te slovenske ustvarjalke, za katere verjamem, da si zaslužijo posebno objavo, saj se ob poplavi Kitajskih izdelkov, ki k nam pripotujejo v zabojnikih za dolar ali dva, vse premalo zavedamo, kakšno škodo s tem delamo malim lokalnim podjetnikom. Če imate doma malčke, za katere želite nekaj posebnega, obiščite spodnje profile in podprite domače <3

P.S.: Tole ni reklama, samo nasvet zadovoljne stranke! 😉

 

CUTESTUFFFORLITTLEONES

Urša je multipraktik – izdeluje vse od preoblek za vozičke, okraskov za smrečico, kitk za posteljice pa do personalizirane posteljnine.

PIKAOLIVIJA

Meni ena izmed ljubših ustvarjalk, njeni izdelki so raj za mamice deklic. Vsi trakci, ki sem jih do sedaj zasledila so mi prekičasti ali pa preobičajni, zato sem kar nekaj časa brskala, preden sem naletela na Ano. Ravno čakam paket božično obarvanih trakcev in personaliziranih kock, pokažem takoj, ko prispe!

AYDART – BIBUBA

Ko pride do Ajde sem malo pristranska, ker ni le super šivilja, temveč tudi super punca. Ampak prisežem, da dela najlepše kompletke za male in malo večje otroke, pa tudi za mamice po potrebi. Julija ima doma kar štiri, zaradi patentov pa jih lahko nosi že več kot dva meseca!

Z LJUBEZNIJO, MAMA

Če ste ljubiteljice zapiskov in shranjevanja spominov, so Ninini izdelki raj za vas. Moja ljubezen do njih se je začela z Nosečkinim dnevnikom, zdaj pa se nadaljuje z Dojenčkovim in planerjem Moje leto.

TRIPIKE

Pred časom, ko je Urša objavila svojega novega paradnega konja, plenično torbo, me je v trenutku prepričala. Za razliko od ostalih podobnih izdelkov, je njena pleničarica bolj podobna modni torbici kot pa shrambi za plenice in rezervne gatke 🙂  Ima ogromno prostora, jaz spravim notri 4 pleničke, vlažilne robčke, kremo in še rezervna oblačila.

FENSIFILC

Prejela sem ogromno vprašanj glede glasbenega vrtiljaka nad Julijino posteljico, izdelali so mi ga pri Fensifilcu, prav tako kot tudi napis za vrata, njen kompletek za iz porodnišnice in blazino mucka.

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .