Otroška oprema / Predstavljeno

Previjalne torbe, ki to niso

Img 1200 2

Sama prijateljicam za Baby showerje najraje poklanjam lepe, praktične zadeve, ki jim bodo dejansko prišle prav dlje časa, pa si jih mogoče same niti ne bi nujno kupile (saj same veste – najprej najnujnejše za dojenčka, šele potem, če sploh pride na vrsto, pa kaj za mamino dušo). Ponavadi se nas zbere več in skupaj kupimo eno malce večje darilo, namesto da vsaka posebaj nosimo neke malenkosti, v zadnjih nekaj letih pa ponavadi za bodočo mamico vzamemo kar previjalni nahrbtnik/torbo Tiba&Marl.

Img 1198 2

Zakaj ravno to znamko? Prvi – očitni – razlog je seveda estetika: na pogled so čudovite, dodelane z usnjenimi detajli, konkretnimi zadrgami, različnih vorcev pa je toliko, da se najde najde nekaj za vsak okus. Poleg tega so izjemno kvalitetne, pri naši po skoraj dveh letih ni videti niti malce obrabe, oborožene z nešteto praktičnimi žepki (nekatere imajo celo izolacijski predelček za pijačo), dodano malo torbico (jaz sem v njej najprej nosila pleničke in kremice za na pot, zdaj pa kozmetiko zase) in previjalno podlogo. Dokupiš lahko še nastavke za pripenjanje, ki se prilegajo vsakemu vozičku in si tako čisto sprotiš roke med vozičkanjem. Meni zmagovalna lastnost pa je nedvomno možnost dolgotrajne uporabe – ko otrok enkrat zraste dovolj, da s seboj ne rabiš več tovoriti kašic, plenic, 43490 kompletov rezervnih oblačil, nekatere še termovk, stekleničk, AM dozic ipd., ponavadi ostaneš s totalno neuporabno torbo, ki jo lahko le še pospraviš v omaro ali pa podariš dalje. Ampak ne pri Tibi!

Img 2457 2

Nekdo, ki bi se sprehodil mimo, na prvi pogled ne bi nikoli uganil, da je bila torba, ki jo nosiš na casual outfit za kavo ali pa imaš v njej spravljen laptop za službo, kamor si se vrnila po porodniški, še pred kratkim shramba za baby pripomočke. Jaz nahrbtnik nosim še danes, ko smo se že izkopali iz plenic, pa sem zanj dobila že kar nekaj pohval in začudenja, ko sem povedala, da je to dejansko previjalna torba, njihov “weekend bag”, ki sem ga imela z v porodnišnico, pa imava kar oba z Jakom za kakšne krajše izlete, saj je res prostorna, pa hkrati nevtralno moderna.

Pred kratkim sem si omislila še njihovo pasno torbico (ja, tudi jaz ji sicer rečem drugače, ampak tale izraz bo baje bolj politično korekten 😛 ), ki je zakooon za sprehode, ko rabiš s seboj samo telefon, ključe in kakšen euro za kavico. Če bi mi še pred enim letom nekdo rekel, da bom hodila naokrog s tovrstno zadevo… ampak zdaj, ko vidim, kako uporabna je, sem se dejansko čisto navdušila in mi je postala prav všeč! 🙂

Img 1202 2

 

Če boste kupovale kakšne Tiba&Marl izdelke v Malih Zakladih, lahko uporabite kodo LARA-TIBA-10, ki bo veljavna do 10.10.2020

 

L. <3

 

*objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Mali Zakladi*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .