Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Božičkov seznam za pridne otroke

Kaj se je znašlo na mojem seznamu potencialnih daril za malčke, ki jim ni zanimiva več nobena igrača?

1. KNJIGICA “VESEL BOŽIČ JULIJA”

Na knjigice Malih Junakov sem nora že kar nekaj časa, ker se da personalizirati glavnega junaka zgodbic, hkrati pa lahko na prvo stran zapišeš posvetilo, ki je večen spomin. Za letošnji božič se mi je tako zdela idealna izbira njihova najnovejša, “Vesel božič Julija”, v kateri je zbranih kup simpatičnih zgodbic s praznično tematiko, saj so mi zadnje čase kar sama nosi knjige, da ji berem in opisujem slikice v njih. Ker vem, da je skoraj zagotovo pristala tudi na vašem božičnem seznamu, si lahko s kodo LARA15 do 8.12. zagotovite 15% popust na vse personalizirane knjigice Malih Junakov!

 

2. AKTIVNOSTNA KOCKA

Mali Zakladi so letos pravi raj za otroke (in mame, ki se očitno nismo dovolj izživele v otroštvu ?), zato sem se kar namučila z iskanjem daril med vso to goro stvari. Če niste za zapravljanje velikih količin denarja, hkrati pa bi radi malčku kupili kaj dejansko uporabnega, ne neke dodatne navlake je lesena aktivnostna kocka Le Toy Van super izbira!

3. HIŠICA ZA PUNČKE

Verjetno eno izmed najbolj iskanih letošnjih daril za deklice je hišica za lutke, ki je prav pravljično, pocukrano luštna, točno taka, kot sem si jo zamišljala za Julijino sobico! Sicer je za male figurice, ki se jih lahko dokupi še malo premajhna, ima pa cel kup igračk, s katerimi se bo lahko zaenkrat igrala v njej – od Barbike do lesenih živalic.

4. JELLYCAT ZAJČEK

Tega priznam, nisem uspela prihraniti do božiča iz preprostega razloga – Julija ga je predčasno odkrila in zaplenila ? Kar me po eni strani veseli, saj je končno našla alternativo svoji ljubljeni Little G., ki je zdaj niti oprati nisem utegnila brez da bi nastala vsesplošna panika. Material je tako noro mehek, da se dejansko opazi razlika z ostalimi plišastimi igračami!

5. LAKCI NAILMATIC

Letos jih bomo še preskočili, saj se mi zdi čisto premajhna za lakiranje nohtkov, ne glede na to, kako neškodljivi in odstranljivi z vodo so, se mi pa zdi res simpatično darilce za tuje, malo večje punčke!

6. STENSKE IGRAČKE

Super izbira za manj nereda na tleh, pa še iz izkušenj lahko povem, da zamotijo celo takega divjaka, kot je Julija. Pri nas že čakajo v hiški na dokončanje sobice, potem pa romajo na steno.

7. MIZA Z ORODJEM

Če bi imela toliko starega fantka, kot je Julija, sploh ne bi bilo dileme, kaj mu kupiti za božič – tale miza z orodjem od Le Toy Van me je čisto navdušila in že komaj čakam, da mali toliko zraste, da bom imela izgovor, da jo vzamem njemu ?

 

Kaj pa bo vaše letos pričakalo pod smrečico?

L. ❤️

 

*Vse igrače iz seznama dobite pri Malih Zakladih

*Julijine fotografije so delo InesImages*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .