Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Domača lekarna za hude čase

Kadarkoli se zadnji mesec pogovarjam s kolegi, ki imajo prav tako majhne otroke, se naš pogovor zaključi nekako takole: “No dej, se slišimo, ko bodo tamali zdravi!” Haha… enkrat junija 2020 torej? Ja, tele vrtci so leglo vseh možnih bacilov, ki jih domov nanosi Julija in če že po nekem čudežu ne pokosijo nje, nato dvojno zadanejo Tristana. Še preden smo konkretno zakorakali v jesen sem torej doktorirala iz raznih preventiv in kurativ, daleč največkrat pa posežem po liniji Fitobimbi. Zakaj? Ker pokriva praktično vsa področja in ko sem enkrat stestirala prvi izdelek, takrat je bil to Bronhamil, me je avtomatično prepričal, da dam priložnost tudi ostalim. Kaj se torej skriva v naši domači lekarni?

 • Fitobimbi IMUNO: krepi imunski sistem, prispeva k naravni obrambi telesa in podpira naravni obrambni mehanizem. Juliji ga dam kot preventivo, vsak večer pred obrokom 1 žličko.
 • Fitobimbi ECHINAX: zmanjša simptome prehlada, skrajša čas obolenja viroz, podpira telesno obrambo v primerih šibkosti kot je bolezen, izčrpanost, utrujenost ali med okrevanjem
 • Fitobimbi FITOBALM kapljice za inhalacije: nakapljam jih kar v inhalator (mi uporabljamo Medikoel 120)
 • Fitobimbi GOLANIL: blaži bolečino v grlu, preprečuje razvoj bakterij in virusov. Lahko se uporablja tudi pri izraščanju zob ali aftah!
 • Fitobimbi BRONHAMIL: deluje antimikrobno, olajša dihanje, pripomore k izločanju sluzi. Pri Bronhamilu mi je poleg učinkovitega delovanja, pomembno tudi to, da je za suh in moker kašelj, saj včasih res ne vem za katero vrsto kašlja gre, Bronhamil pa je rešitev za oboje. Julija ga ima rada zaradi pomarančnega okusa, bodite pa pozorni, da ga ne dajete zvečer. Ker pripomore k izkašljevanju, jih zna med spanjem motiti, tako da se ga raje držite zjutraj oziroma čez dan.
 • Fitobimbi FITOBALM balzamični gel: blagodejno deluje na zgornje dihalne poti, zato ga Juliji in Tristanu med prehladom zvečer namažem na hrbet in prsi, da lažje dihata, saj odmaši zamašene noske. Ker ne vsebuje kafre in mentola je primeren že od rojstva naprej!
 • Fitobimbi REHIDRATO prašek: mešanica elektrolitov in glukoze v primerih, ko je treba nadomestiti izgubljeno tekočino, recimo ob bruhanju in driski. Tudi ta ima prijeten okus po pomaranči in Julijo lahko dejansko nahecam, da pije “sok” #parentinghacks ?

Vsi našteti so me do zdaj že rešili iz zagate, zato zdaj stalno kontroliram, da imam vse na zalogi in slučajno ne ostanem brez ravno v nepravem trenutku – tako kot nazadnje, ko je bila Julija res slaba in sem ven privlekla inhalator, pripravila vso mašinerijo… potem pa ugotovila, da nimam Fitobimbija za inhalacije. Torej, deluj(e)mo po principu NNNSP (Nič Nas Ne Sme Presenetiti) in čakamo na toplejše čase 😉 Če ste tudi vi med tistimi, ki moramo imeti vedno založeno domačo lekarno, lahko na spletni strani Sanofarma koristite kodo LARA15 za 15% popust na vse izdelke Fitobimbi, predvsem pa upam, da še komu olajšajo tole sezono vseh mogočih zoprnij.

 

L. ❤️

 

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Sanofarm*

Ni komentarjev

  Oddajte komentar

  To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .