Bazen misli / Predstavljeno

Hello 26! ?

Včeraj, ko sem vas spraševala glede vsebin na mojem profilu in blogu sem dobila take lepe odgovore, da se je Jaka zraven samo režal in čakal, da padem v jok. Kar zadnje tedne ni težko, ker cmiham ob vsaki stvari – naj bo to Julijin prvi rojstni dan, objava o bolnem otroku, posvojitev starega mačka ali samo prijazno sporočilo neznanke, ki me še vedno čisto vsakič res razveseli. Ne glede na to, kako zasut je na trenutke moj inbox, res preberem čisto vsako in se iskreno trudim, da vam odgovorim. Ker zame to niso samo številke, ampak resnični ljudje, ki ste si vzeli čas in mi namenili nekaj lepih besed, kar mi pomeni ogromno. Hvala, da ste z mano, prisežem, da se včasih počutim, kot da nekatere že prav poznam! ?

Danes je moj 26. rojstni dan, ki bi ga še pred dvema letoma praznovala z največjim pompom, vse bi že teden prej obvestila o prihajajočem prazniku, da ja ne bi pozabili in čakala na darilca. Kaj bom danes počela drugače, kot vsak drug dan? Nič! Ker imam vsak dan okoli sebe čisto vse, kar potrebujem, sem obkrožena z noro količino ljubezni, ki prihaja z vseh koncev in sem nasploh SREČNA. Ker sem se zavestno odločila, da bom živela vsak dan, kot da je moj rojstni dan. Če mi zapaše košček torte, se bom mirno usedla v Zvezdo in si privoščila Limonino krostato, če si zaželim večera v dvoje pokličem taščo, pa z Jakom skočiva v kino, če si zaželim darilo, kupim sama sebi rože na tržnici.

Par let nazaj sem ob takem času, kot zdajle pišem to objavo, urejena stala na vrhu najvišje stavbe v Bangkoku, pila koktejl in jedla predrag sushi. Danes imam ultrazvočni pregled, kjer bom v 3D videla mojega fantka, doma me bodo pričakali Jaka, Julija in kosmato krdelo, oblekla bom prvo kar mi pride pod roke (in mi bo po čudežu prav v pasu), potovanja z malčki se mi trenutno zdijo kot znanstvena fantastika, surove ribe in alkohol pa so “no-go” vsaj do decembra. Takrat se mi je zdelo, da sem na vrhuncu svojega življenja, ampak danes vem, da vsa potovanja in ves denar ne odtehtajo tega, kar imam. Občutka, da se na pritličnem balkonu stanovanja v Medvodah počutim, kot da sem na vrhu sveta! ?

 

L. ❤️

1 komentar

  • Maša
    3. septembra, 2018 at 13:05

    LARA, v jok si me spravila! To je to <3

    Odgovori

Oddajte komentar

To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .