Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Kaj nam je prinesla Muca Copatarica

Verjetno ste že opazile, da dajem velik poudarek na primeren razvoj, hkrati pa prisegam na luštne stvari in če ste tudi same takšne veste, da je to dvoje večinoma nezdružljivo. Iz povsem neznanih razlogov je kvalitetna, primerna obutev za otroke praviloma (meni osebno) grozno grda, zato sem stalno v iskanju kakšnih alternativ ter verjetno ravno zato tudi prvič naletela na copatke Rolly.

Najprej me je seveda pritegnil sam dizajn, ki je res čudovit, že po sami sliki pa se mi je dozdevalo, da so primerno mehki za razvijajoča stopalca in tiste prve korake, kar se je potrdilo tudi v živo. Imajo podplat iz nedrseče gume, hkrati pa je popolnoma upogljiv in tako omogoča naravno gibanje, brez prisilne drže stopala, ki je čisto mimogrede, dokazano škodljiva. Ne glede na to, kako vas prodajalke v določeni trgovini ali celo stare vzgojiteljice želijo prepričati v nasprotno, se copatke in čevlje s trdim podplatom uporablja samo pri otrocih, ki imajo že določene deformacije, o čemer sem že pisala v eni izmed preteklih objav.

Za Julijo znamko Rolly izbrala tudi zato, ker so dejansko plod slovenskega dela, saj vse razen usnja, ki je Italijansko, nastane v naši deželici, kar je meni vedno dodaten plus. Pred njimi smo preizkusili še nekaj drugih, podobnih izdelkov, pa nikoli nisem bila čisto zadovoljna – ali je nekako racala po robu in šivih, hodila kot v pancarjih, ali pa so ji stalno padali dol. Te copatke mi vsakokrat, ko pridemo domov, sama prinese, jih celo želi sama nataknit na nogice, saj že ve, da spadajo tja, predvsem pa so kljub njenemu visokemu nartu lahki za natikanje in je ne tiščijo.

Morda sem nanje še posebaj navezana, ker je ravno v njih Julija naredila svoje prve korake, predvsem pa se mi zdi, da so skupek vsega, kar pričakujem od otroških stvari – kvaliteto, udobje in zdrav razvoj, združene v noro lušten izdelek!

L. ❤️

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Ibba d.o.o.*

Foto: Moja Galerija

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .