Bazen misli / Predstavljeno

Lahkih nog naokrog

Letošnje poletje se mi zdi, da se kar nekako ne more odločiti, kaj bi samo s seboj. Enkrat bi na nas zlivalo hektolitre dežja, drugič pa se spotim že, ko pogledam skozi okno – kar v praksi pomeni, da se lahko lahkoten sprehod v sandalih hitro spremeni v štorkljanje po lužah, superge, ki si jih obul zjutraj pa bi čez tri ure najraje sezul za prvim vogalom.

Kako to rešujem jaz? Preprosto imam v avtu vedno dodatni par čevljev, železno rezervo za trenutke, ko se vreme odloči, da ne bo sledilo napovedi. Jaka sicer potem vedno stoka, da je moj avto kot hiša na kolesih, ker tovorim toliko krame ampak hej, dokler funkcionira… 😉

Letos sem se čisto navdušila nad pletenimi sandali in torbicami, ki so mi res poosebljenje poletne lahkotnosti, hkrati pa prihajajo v čisto nezahtevnih odtenkih za raznovrstne stajlinge. Spodnjo kombinacijo sem našla v Deichmannu, kjer večkrat naletim na prave “ulove” kar se tiče kvalitete in cene (točno tele sandalci so bili 19,90eur, torbica pa “celih” 17 eur!) in hitro je postala ena izmed mojih najljubših.

Druga varianta za hladnejše dni pa so Puma supergice, v katere sem se zaljubila na prvi pogled in so čiiiisto pisane meni na kožo! Zadnjič, ko sem jih pokazala, sem dobila ogromno sporočil, da točno takšnih ne najdete: jaz sem jih rahlo predelala in dokupila satenaste roza vezalke (prav tako jih najdete v Deichmannu), ter jih zamenjala s klasičnimi, belimi. Meni se zdijo zdaj noro luštne,  bonbončkaste, pa vam?

 

 

L. <3

 

 

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Deichmann*

 

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .