Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Liewood poletna zgodba

Končno je tukaj: POLETJEEE!!! Se mi zdi, da si je letos od vsega šoka zaradi kaosa na zemlji kar vzelo malo ekstra časa, da se prikaže 🙂 Ampak nič zato, zdaj, ko je končno tukaj, ga brez dvoma nameravamo izkoristiti 110%. Z odhodom na morje smo sicer zaradi negotove situacije stalno odlašali, ampak v vmesnem času nam ni prav nič manjkalo – plažo smo si namreč pričarali kar doma!

 

Ko so v Malih zakladih pred dobrim letom dobili prve izdelke znamke Liewood, je bila ljubezen na prvi pogled. Če niste ljubitelji kričečih barv in tradicionalnih otroških stvari, ampak prisegate na skandinavski minimalizem, je ta kotiček v trgovinici nujna postojanka, edina težava pa je, da boste želeli ven odnesti kar vse 🙂 Najbolj me je navdušilo dejstvo, da je to verjetno prva (in čisto možno tudi edina) znamka, ki sem jo kadarkoli zasledila, da ima določene stvari v izvedbi za fantke celo bolj luštne kot tiste za punčke, kar je svojevrsten fenomen in to verjetno lahko potrdi vsaka fantovska mamica 😉

Letos sem se totalno navdušila nad Sea creatures kolekcijo, ki med pasteli skriva rakce, morske pse in ostale vodne živalice in je za moje pojme res najlepša do sedaj, za Julijo pa se sploh nisem uspela odločiti med dvema motivoma kopalkic, tako da sem morala (ja, morala no! :)) vzeti kar oba, eno in dvodelno različico. Tristanu sem kasneje, ko sem videla, kako dobro se pri igri v vodi pri njej obnese zgornji del z UV zaščito, nabavila še kopalno majčko, ki je super za tisti čas ko veste, da se bodo dalj časa zasedeli na soncu in nudi res maksimalno zaščito.

Hkrati sem jima vzela še kopalna plaščka, ki se zapenjata na zadrgo in sta vrhunska pogruntavščina, saj sta narejena iz tako vpojnega frotirja, da praktično ne rabiš brisače, ko otrok pride iz vode ga lepo pogreje, pa še ostaneta ogrnjena tudi ob vsem miganju (na plaži ne dovolim, da sta kar gola, mokre kopalke pa seveda takoj slečemo), tanko poletno odejico iz muslina in klobučke. Klobučki so v dveh izvedbah – prva je bombažna klasika, druga pa iz kopalkam podobnega materiala, ki je top rešitev za malčke, kot je Tristan, ki si vsa pokrivala najraje zabrišejo iz glave nekje sredi bazena/morja in so potem praktično neuporabna dokler se ne posušijo.

Liewood ima tudi noro fajn linijo za hranjenje, saj delajo ogromno stvari iz neškodljivega silikona, ki ga lahko segrevaš do 220 stopinj ali zamrzuješ  do -40. stopinj, kar je odlično, ko kar s krožničkom vred pogreješ kosilo v pečici ali pa zamrzneš žličko, da jo lahko glodajo z razbolenimi dlesnimi od rasti zadnjih zobkov.

In kaj je njiju najbolj navdušilo? Logično, bazen, napihljiva obroča in igračke za v peskovnik in vodo! V kompletu s kanglico pridejo še lopatka, grabljice in modelčki, s katerimi bi oba po cele dneve kopala po pesku, zalivalka pa je v bazenu hit za prelivanje vode.

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .