Bazen misli / Predstavljeno

Nepozabno druženje med vozički

Ravno danes sem se z Jakom pogovarjala, kako zelo se življenje spreminja v relativno kratkem času. Spomladi 2017, ko sva izbirala voziček za Julijo, se mi z mojimi 1000 znanci in prijatelji na Instagramu ni niti sanjalo, kako drugače bo vse skupaj potekalo pri drugem otroku, ki je že tako čisto prehitel najine plane!

Ko sem včeraj stala v butični trgovinici Mali Zakladi in čakala, da bo ura 17.00 me je, priznam, nekajkrat prešinila misel, da mogoče pa sploh ne bo nikogar. Vse imate svoja življenja, svoje obveznosti, si boste res utrgale uro in več časa, da se podružite in pomagate neznanki? Ob dogovorjeni uri so bile moje skrbi že na stranskem tiru, saj se je prostor tako napolnil z nasmejanimi mamicami in luštnimi malimi in malo večjimi otroci, da se praktično nisem mogla niti premikati iz točke A do B! Sproščeno čebljanje, razgrajanje v igralnem kotičku in vse, ki ste me prišle pozdravit še v živo… vem, da sem pocukrana in nafilana s hormoni, ampak meni se je zdelo čisto nerealno in sploh ne morem verjet, da sem si nekako zaslužila vso to podporo! ❤️

Ko smo začeli z ogledi vozičkov mi je res ogromno pomenilo vaše sodelovanje in res mi je hudo za vse, ki ste mi pisale kako zelo ste si želele priti, pa vam tokrat ni uspelo – vem, da se na live videu na žalost ni slišalo dovolj dobro, upam pa, da ste dobile vsaj vtis o celotnem druženju in krasni atmosferi.

Prijazna Tina nas je popeljala med različnimi izbirami za mamice z majhno starostno razliko, kar avtomatično pomeni, da odpade kar nekaj vozičkov, ki te opcije ne ponujajo. Bugaboo Donkey me ni prepričal zaradi okornosti, saj si sebe z njim nikakor ne predstavljam manevrirati mimo nakupovalnih polic ali po ozkih pločnikih in tako smo izbiro takoj zožile na Uppababy Visto, Nuno Demi Grow in Stokke Xplory V6. Prva dva sta si dejansko dosti podobna, oba ponujata možnost kombiniranja košare za novorojenčka in športnega sedeža, sta lahka in okretna. Mene osebno je bolj prepričala Nuna že zaradi samega dizajna in lahkotnosti, s katero sem jo premikala po prostoru, opcije DreamDrape za optimalno zaščito pred soncem in resnično preprostega zlaganja, vendar se vseeno kar nisem videla s takšnim stilom vozička. Prvenstveno niti ne vem, kako navdušena bo Julija decembra nad vozičkanjem (že zdaj ne zaspi v njem niti v teoriji), sploh, ko enkrat ko konkretno shodi, pa tudi zavzamejo bistveno več prostora kot klasični, zato sem navdušeno pozdravila tretjo možnost – Stokke Xplory V6 z opcijo rolke. Pa ne tiste klasične, kjer mora otrok ves čas stati, tista mi nikakor ni potegnila, ampak super rešitev s sedežkom, ki se ga namesti pod ročaj in imaš tako starejšega ves čas pod kontrolo! ?? Priznam, očitno sem malo plehka, tako da mene malo Stokke kupi že z izgledom, potem pa seveda tudi samo funkcionalnostjo, saj resnično na njem ne najdem niti ene pomankljivosti, obkljukala sem oblazinjeno in zračno košaro, podaljšano strehico, super gume, veliko shranjevalno košaro… ta ideja s sedežkom pa je bila totalna zmaga. Ko sem pogledala naokoli, sem po navdušenju navzočih takoj vedela, da je to to, to bo naš voziček! ?

Tudi kar se tiče barve ni bilo dvoma, nad črnim, ki ga poželjivo občudujem vsakokrat, ko stopim v Male Zaklade v kombinaciji z rjavimi usnjenimi dodatki sem tako navdušena, da ostale niso niti prišle v poštev, sploh pa sem po razočaranju nad prvim, belim vozičkom želela tokrat čisto nasprotje. Komaj že čakam, da ga pripeljem domov, saj si zaradi dolgih čakalnih dob v večini trgovin prav trapasto nisem niti pripravila prostora za transport v avtu, prodajalke pa so me presenetile z novico, da ga imajo kar na zalogi in ga tako lahko dobim čisto takoj! ?

Tako smo skupaj tudi uradno otvorile zadnje tromesečje in počasno bližanje ciljni črti – eno izmed mojih najljubših opravil v nosečnosti je med drugim prav sestavljanje vozička in zato si bomo z Jakom in Julijo vzeli eno popoldne, da se temu res posvetimo. Sploh ne dojemam čisto, da sem taka srečka, da bom v kratkem v tem čudovitem vozičku, ki sem ga izbrala tudi z vašo izdatno pomočjo in podporo vozila kar dva mala zaklada. Hvala, hvala, hvala, ker ste z mano in mi vsak dan vlivate energijo, resnično upam, da v kratkem ponovimo! ?

L. ❤️

 

P.S.: Najlepša hvala vsekakor tudi Petri, lastnici Malih Zakladov, ki je omogočila tole druženje in puncam, ki so se trudile za nas pričarati nepozabno popoldne, YammyTammy za čarobne cakepopse, InesImages za top fotke ter vsem, ki so prispevali darilca za prisotne: Violeta z mehčalci, praški in pleničkami za novorojenčke, Novalac prenatalnimi kapsulami, Viki’s place boni za razvajanje v vrednosti 10€, Little Lambo kuponom za 20€, Mipka stenskimi nalepkami in Malim Zakladom z Milestone karticami.

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .