Predstavljeno

NM hidrokolagen Q&A

Velika večina je že kdaj slišala za kolagen- baje je to tisto, kar rabiš, da si večno mlad, ne? 😉 Jaz sem ga začela konzumirati v topni obliki znamke Novelius Medical uživati že pred časom in na to temo dobila en kup vprašanj, ki pa se več ali manj stalno ponavljajo, zato sem odgovore strnila tukaj. Upam, da vam bodo v pomoč, če pa vsa zanima še kaj, pa vam z veseljem poskušam odgovoriti!

1. S čim ga spiješ? Mora bit kaj posebnega, vitamin C npr.?

Jaz ga spijem z vodo, ker je lepo topen in fajn okusa (mene spominja na grenivko) ali pa dam v jogurt, kosmiče ipd.

2. Kako je z nohti, so kaj bolj trdi?

Na dolgi rok sem jaz opazila trše nohte, lepšo kožo in boljše lase. Je pa res, da ni efekta čez noč, tako da bo tista, ki bo po dveh dneh v ogledalu iskala čudeže, definitivno vrgla stran denar, saj bo razočarana 🙂

3. Ali je koža bolj napeta, gubice izginejo?

Ja in ne. Meni se zdi predvsem bolj zdrava na pogled, tistih pravih gubic pa ne zradira nič – upočasnjuje pa nastanek novih. Žal ima trenutno to opcijo še vedno samo botoks :))

4. Kje se da kupit in kakšna je cena?

Trenutno najlažje v Sanolaborju, ker ga naročiš preko spleta, drugače pa ga imajo tudi razni kirurški in dermatološki centri (Estetika Testen, MedvedVišnjar ipd.), cena pa je 59eur.

5. Kako dolgo traja, da se opazi efekt?

Proporočeno je jemanje najmanj od 3 do 6 mesecev. To je čas, ki je potreben za obnovo celic ter s tem doseganje vidnih rezultatov in nekako po prvih treh mesecih je bil tudi pri meni res opazen efekt, prej pa bolj kot ne zanemarljiv.  Stranskih učinkov ni, zato obdobje jemanja NM Hydrocollagena ni omejeno.

6. Kako dolgo ga že jemlješ in kje se pozna najprej?

Uf… moram prav pomislit 🙂 Mislim da cca leto, mogoče malo več. Meni se je najprej izboljšal videz kože, ni bila več tako izsušena (kot sem že večkrat povedala, imam s tem res težave).

7. Zanima me, če ima tale tudi tak specifičen okus kot ostali? Tak… ne preveč prijeten?

Jaz sem dokaj občutljiva na okuse, pa mi je ta prijeten, ne premočan in fajn za spit tudi, ko ga samo zmešam z vodo.

8. Je primeren če dojiš?

Jaz sem ga po posvetu z zdravnikom jemala ves čas nosečnosti in tudi med dojenjem, ker ne vsebuje sestavin, ki bi kakorkoli škodile nosečnicam ali dojenčku.

9. Mene pa zanima, zakaj si se odločila ravno za ta kolagen in kje ga naročaš? / Tudi sama se odločam za nakup, pa jih je tok… zakaj si ti izbrala tega?

Jaz iz vsake zadeve delam skoraj doktorsko disertacijo, sem pred tem pregledala res en kup podobnih zadev :)) Torej: je edini, ki ga priporočajo zdravniki, vsebuje čiste sestavine (ni umetnih sladil, konzervansov, osnova je iz divjih rib…), top kvaliteta peptidov (ni primesi B kompleksa, MSM itd., ampak so vsi učinki res posledica tvorbe kolagena, elastina in hialuronske (te peptidi spodbujajo fibroblaste), vse skupaj pa je klinično dokazano.

10. Za kako dolgo je eno pakiranje?

Eno pakiranje vsebuje 28 vrečk, priporočeno je jemanje 1-2 na dan.

11. Ali tole piješ vsak dan, ali narediš samo nekajmesečno kuro?

Par vprašanj nazaj je odgovor, zakaj ni sporno, da se jemlje brez prekinitve in ja, jaz ga pijem vsak dan.

12. Piješ po eno vrečko ali dve?

Jaz po eno, ker tole uporabljava oba z Jakom in bi v primeru, da bi pila po dve, porabila vsak mesec po 4 škatlice 🙂

 

L. <3

 

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Novelis Medical*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .