Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Olja za skeptike

Verjetno ste opazile, da smo pri nas doma največji navdušenci znamke Skinfairytale. In če to reče nekdo, ki je bil prej ekstra skeptičen glede raznih žavb in pomad in ni zaupal ničemur, kar ni prišlo od uradne medicine, lahko verjamete, da morajo biti izdelki presneto prepričljivi!

Ravno zaradi teh super izkušenj z njihovimi izdelki za nego kože, o katerih sem že pisala, sem tudi popustila mojemu naravnemu odporu, ki sem ga dobila zaradi moderne poplave eteričnih olj, in naročila še najnovejši pridobitvi v ponudbi – CalmDown in ImmuneBoost kremi. Prva je pravzaprav namenjena kurativi, lajšanju suhega kašlja, laringitisa,bronhitisa in blaženju krčev pri dojenčkih, saj dodana blaga olja smilja,sivke, bosvelije in copaibe delujejo pomirjujoče in pomagajo pri mirnejšemu spancu. CalmDown sem zaenkrat preizkusila na Tristanovem trebuščku v času najhujših krčev – nanj sem nanesla res minimalno količino kreme in z njo s krožnimi gibi masirala okoli popka. Ne bom vam obljubljala, da krče odpravi, se je pa dejansko malo umiril in kmalu zaspal, zato ga še zdaj uporabimo, kadar ga res zvija. Ko bo nastopil kakšen prehlad (kar upam, da ne bo prav kmalu!) pa poročam iz prve roke, kako se obnese pri blaženju kašlja.

 

Druga zadeva, ki jo uporabljamo vsakodnevno pa je ImmuneBoost, ki z EO pomaranče, čajevca, revansare, kardamoma in klinčkov deluje antibakterijsko, antivirusno in antimikrobno, zato je super podpora imunskemu sistemu. Ker imamo doma novorojenčka in se res bojim kakšnih bolezni, sem se letos oborožila in aktivno delamo na preventivi, zato sem si rekla, da ji lahko samo korist. Tako Julijina večerna rutina že dva meseca vključuje mazanje stopalc, saj se sestavine absorbirajo skozi kožo in zdaj že sama prinese kremico in se dela, da jo nanaša. Med masažo res uživa, v tem času pa ni niti posmrkala, zato je kar se mene tiče zadeva več kot super super in vsekakor priporočam, če želite narediti nekaj za podporo imunskemu sistemu, sploh v zimskem času ali pri vstopu v vrtec. Mimogrede, na vse izdelke Skinfairytale imate s kodo LARA15 kar 15% popust!

Kljub temu, da izdelki vsebujejo izjemno blage sestavine vseeno pazljivo berite navodila, saj se tudi z eteričnimi olji ne sme pretiravati, predvsem sem vedno še posebaj pazljiva pri otrocih, hkrati pa to NISO nadomestki zdravnika. So super preventiva in do neke mere tudi kurativa, vsekakor pa upoštevajte navodila, ki jih dobite pri pooblaščenem zdravstvenem osebju in vse ostalo uporabljajte po pameti!

L. ❤️

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem SkinFairytale*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .