Bazen misli / Predstavljeno

Podaljšan vikend v Camping Village Šimuni

Če povem čisto iskreno, mi nikoli v 26 letih ni padlo na pamet, da bi šla na otok Pag. V mislih sem imela namreč predvsem sliko pena partyjev iz slovitih Zrć, ki pa niso bile po zame niti v moji zlati eri žurerstva, kaj šele zdaj, z dvema malima otrokoma in možem, ko se ti prioritete dopustovanja krepko spremenijo.

Na Camping Village Šimuni sem tako naletela res čisto po naključju, ko sta prijatelja, ki že leta zahajata v ta kamp v mobilno hiško kazala slike in razlagala o vseh prednostih, ki ji tam ponujajo. Ker so nas oni obiskali na Cresu, sva jim želela vrniti uslugo z obiskom presenečenja na njihovem koncu in tako sem prejšnji teden kliknila na kontaktni obrazec kampa in se s prijazno receptorko preko v nekaj dneh uskladila glede željenega termina in preferenc o lokaciji naše najete mobilne hiške.

Ta, v kateri se trenutno nahajamo se imenuje Holiday, ponuja možnost spanja za 4 osebe (+ 1 na kavču), v njej pa dobite vse, kar se nahaja v klasičnem apartmaju. Tako v njej najdete dve polno opremljeni spalnici z eno zakonsko in dvema ločenima posteljama, kopalnico s tušem, dnevni prostor, polno opremljeno kuhinjo in teraso, mi pa smo izbrali takšno, da imamo do morja le nekaj korakov. Dodaten plus je tudi, da s seboj ne rabite tovoriti brisač za tuširanje, loncev, kozarcev in ostale krame, saj vse to dobite tukaj. Sama sem imela sicer rahel predsodek pred mobilnimi hiškami, saj sem imela v glavi še tisto staro teorijo, da je v njih noro vroče, ampak te nove so očitno poglavje zase, ker so presenetljivo prijetno hladne, seveda pa lahko po potrebi vklopiš tudi klimo.


Kar se tiče samega kampa in plaže: UAU! Z Jakom sva se ravno pogovarjala, da bi si v primeru, da bi bilo vse skupaj malo bližje definitivno tukaj omislila nek vikend. Relativno malo ljudi, plaže pa res redko najdeš tako urejene in z otrokom prijaznim dostopom do morja, kjer rabiš kar nekaj metrov, da dosežeš neko dejansko, konkretno globino. Nasute so z drobnim peskom in očiščene od ježkov, tako da Juliji in Fioni damo gor rokavčke in lahko brez skrbi opazujemo iz bližnjega ležalnika v senci, kako se ob vodi igrata s svojimi kanglicami in lopatkami. Seveda otrok ne smeš izpustiti izpred oči, sploh, ko je zraven voda, je pa vseeno veliko lažje, če ne rabiš ves čas sedet zraven.

Pri meni je kamp dobil dodatne točke še z eno stvarjo, brezplačnimi ležalniki in ogromnimi senčniki. Na Hrvaškem sem imela očitno sama neverjetno smolo, ali pa dejansko vsepovsod takšne zadeve dodatno zaračunavajo, tako da je tole res prijetno presenečenje. Naravne sence, po kateri ste spraševale sicer tukaj, razen v notranjosti kampa, ni, je pa tako fino poskrbljeno zanjo z marelami, da je jaz sploh nisem pogrešala. V kampu in ob plaži so tlakovane potke, ki so primerne tudi za vozičkanje, mi imamo sabo samo marelo in nismo imeli nobenih težav.

Poleg plaž pa v sklopu kampa Šimuni ponujajo še manjši market, ribjo tržnico, pekarno in nekakšen “center”, kjer se nahaja uličica stojnic z robo in hrano, lokali, restavracije in pa hit – “Šimi disko” 🙈 Vsak dan od 20h dalje imajo animacije za najmlajše, kamor pridejo tudi Batman in drugi junaki, imajo plesne urice, igrice… kasneje se vse skupaj spremeni v zabavo za starejše, na koncu pa ostane plesišče odraslim.

Kar se tiče cene je čisto odvisno od tega, katero hiško izberete (na voljo imate starejše in novejše), termina, števila oseb… v sezoni se za našo mobilno hiško cene gibljejo tam od 120€/noč, podrobnejši cenik pa najdete TUKAJ.

Upam, da sem mogoče s temle zapisom komu pomagala pri odločitvi, kam na dopust, če pa ste že kje tukaj, pa me lahko pridete še jutri pocukat za rokav – sem vedno vesela, ko katero spoznam v živo! :))

 

L. ❤️

*objava je nastala v sodelovanju s Camping Village Šimuni*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .