Bazen misli / Predstavljeno

Poletna nega las

Ko imaš posvetlene, že v osnovi tanke lase in svetlo polt, na kateri se pozna vsaka pikica, si jim pač že precej kmalu “prisiljen” nameniti več nege, kot marsikdo drug. Tako se moji rituali spreminjajo ne le z leti, temveč tudi z letnimi časi.

Vsako poletje sem v iskanju kozmetike, ki bi iz mojih las, ki postanejo zaradi kombinacije sonca+soli trdi in brez leska kot kakšna žalostna žima, hkrati pa ne bi zmastila lasišča, ki nekako ne dojame, da bi se moral posinhronizirati s preostalo dolžino. Tako sem vsakokrat prišla do frizerjev z isto misijo: poiščite mi šampon, ki bo intenzivno nahranil, hkrati pa tri ure po pranju ne bom izgledala, kot da je mojo glavo nekdo polil z oljem. In vsako leto sem odšla ven praznih rok – vse do letos, ko sem odkrila linijo Phtyoplage.

Le ta obsega tri izdelke: šampon za lase in telo, ki izdatno vlaži, hkrati pa odstranjuje ostanke soli, krem za sončenje, klora in peska; močnejši, vodoodporni sprej za intenzivno obrambo pred UV žarki ter zaščito barve in nenazadnje še lahko meglico, ki je primerna za dnevno uporabo.

Pri znamki Phyto mi je všeč, da prisega na naravne izvlečke in ni agresivna, v poletni liniji se tako skrivajo izvlečki sončnice, dišečega lotusa, sladkega mandlja, oliv… vse skupaj sestavlja kombinacijo, ki se je pri meni letos res izkazala, tako da jo bom koristila vse dokler se spet ne prikažejo tisti temačni jesenski dnevi. Za takrat pa bom vesela kakšnih priporočil za balzame in maske za lase, sem namreč še vedno v iskanju tiste prave!

L. ❤️

 

*objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Bomerx*

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .