Predstavljeno

Pomladanski bombončki

Img 8303

Letošnje leto so me povsem prevzeli pasteli – nosila bi jih vsepovsod, od nohtov do čevljev! Moja šibka točka, zaradi katere mož večkrat zavija z očmi, so bele superge, takšne, ki jih lahko nosiš in kombiniraš praktično na vse, tisti udobni kos, ki ga z veseljem obuješ in zraven ne rabiš razmišljat, ali se bo skladal z outfitom ali ne.

Img 8304

Tako sem se tudi to pomlad, ob prvih sončnih žarkih, podala v iskanje mojega novega “it” para v Deichmann, saj tam na enem mestu vedno najdem kup različnih znamk po ugodnih cenah, hkrati pa sem na hitro zavila še na otroški oddelek in nabavila Juliji noro luštne, princeskaste, bleščeče sandalce za manj kot 10eur. Imajo res ogromno izbire, tako da sem kar težko zožala izbor na dva para, ampak na koncu je prevladala moja trenutna obsesija in sem domov odšla z novimi Puma supergicami: obvezno belimi, seveda, ampak tokrat še v kombinaciji z nežno pastelnimi roza – mint detajli!

Img 8009 Facetune 29 04 2021 15 19 08Img 8009 Facetune 29 04 2021 15 19 08
Img 8305

Poleg tega, da so zaradi vložka res izjemno mehke, so točno to, kar sem iskala. Čevelj, ki ga bom dejansko lahko ponosila vse od pomladi do jeseni, po eni strani minimalističen zaradi beline, po drugi strani pa vseeno nekaj posebnega, da s svojimi bonbončkastimi črtami pade v oči!

L. <3

 

 

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Deichmann*

 

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .