Bazen misli / Predstavljeno

Puder, BB krema, CC krema…

… med vso to poplavo izrazov za obarvane zadeve, ki si jih ženske navdušeno fasadiramo na obraze, sem že zdavnaj obupala. Noro so mi fascinantne tiste, ki v nulo obvladajo makeup, še bolj pa takšne, ki zjutraj dejansko vstajajo pol ure, celo uro prej za te lepotne rituale – moja sposobnost risanja črte z eyelinerjem je precej podobna Julijinemu rokovanju z voščenkami, puder pa se v mojem predalu spremeni v nekakšno usedlino še preden ga porabim polovico.

Edina stvar, ki jo prenašam na obrazu so korektor za podočnjake, permanentne trepalnice in obrvi, ki mi jih vsak mesec pridno barva Viki, za vse ostalo sem enostavno prelena. Stokrat sem se že navdušila nad noro lepimi odtenki šmink, senčil in bronzerjev, ki zdaj žalostno samevajo zakopani nekje med 6294282 losijoni za telo, zato je edina stvar, v katero nameravam še kdaj investirati kvalitetna BB krema za pozimi, torej nekaj lahkotnega, brez občutka, da imam na obrazu fasado, ki si jo bom morala zvečer dol klesat z dletom. Imam zelo suho in občutljivo kožo, ki me zadnje čase na licih kar zateguje, hkrati pa ob stiku z mrazom postanem cela lisasta, zato očitno rabim nekaj za vsakdanjo uporabo.

Ker ste me prosile, da današnje nasvete delim tudi med ostale obupane sotrpinke, vam znanje izkušenejših od mene predajam kar v originalni obliki. Res ste zakon, sploh ne rabim Googla, ker mam vas ??  Aja, pa verjetno ne rabim poudarjat, da sem zdaj še v hujši dilemi kaj kupit, ker za 3/4 od teh zadev sploh vedela nisem, da obstajajo?! ??

L. ❤️

 

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .