Bazen misli / Predstavljeno

Q&A #1

Drage moje, vem, da malo zamujam z obljubljenimi odgovori, ampak dnevi mi minevajo čisto prehitro, želela pa sem si vzeti dovolj časa!

1. Najbolj zgrešene stvari, ki si jih kupila za Julijo  in ti je sedaj žal za “stran vržen denar” in stvari, ki so ti prišle prav, čeprav so vsi govorili, da so bedarije?

O zgrešenih in pametnih nakupih sem že pisala v eni izmed objav, če pa izpostavim samo nekaj zadnjih odkritij… Kot pameten nakup sta se izkazala soparnik in večje gnezdo, kljub temu, da so me vse prepričevali, da ju ne potrebujemo, vsakič ko grem mimo gugalnika za dojenje in prsne črpalke, pa moja denarnica verjetno joče v sebi, ker sta stala kup denarja, zdaj pa se na njima nabira prah.

2. Ko ve punce taggate Male Zaklade itd… a to vse dobite zastonj?

Čisto odvisno, nekatera podjetja dajejo stvari bloggerjem brezplačno, druga celo plačujejo za objave (čeprav nikoli ne reklamiram izdelka, ki mi ne ustreza samo zaradi honorarja, ampak se odločim za priporočilo šele, ko stvar preizkusim), večinoma pa objavljam preprosto zato, ker so mi izdelki všeč in jih želim deliti z vami.

3. Ali Julija že sedi v športnem delu?

Ne, zaenkrat še nismo menjali košare za športni del, saj smo želeli čim dlje počakati zaradi samih priporočil pediatrov. Ker pa je zadnje čase Juliji vse bolj dolgčas, ko strmi v zrak med vozičkanjem in se posledično pritožuje, bomo v kratkem prisiljeni v ta korak.

4.  Kje kupuješ Julijine trakce? (Teh vprašanj je prišlo nešteto :))

Večino trakcev na slikah je izdelala gospodična, ki ustvarja pod imenom Pika Olivija, nekaj pa jih je tud iz HM-a.

5. Imaš kakšen nasvet, kje kupovati otroška oblačila?

Predvsem vedno kupujem številko vnaprej, nikoli za sproti. Tako vedno izkoristim kakšne razprodaje in si naredim zalogo oblačilc, ki jih bo Julija potrebovala v kratkem po polovični ceni, pa še takoj ko preidemo na naslednjo številko imam vse pri roki. Največ ji kupujeva v Gapu (ampak vedno preko spleta ali v Palmanovi – pri nas imajo tudi po 4x višje cene za isti kos!), Okaidiju (samo pižame), HM-u, ter trgovinicah v šoping centru Tiare.

 

Upam, da sem s tem odgovorila še na kakšno neizgovorjeno vprašanje, v primeru, da vas zanima še kaj pa bom vesela vašega sporočila 🙂

1 komentar

 • Jaka
  21. januarja, 2018 at 12:00

  Zdravo Lara,

  Zakaj pa nisi objavila mojega vprasanja in odgovora nanj?

  Hvala
  Jaka

  Odgovori

Oddajte komentar

To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .