Bazen misli / Predstavljeno

Sanjska ekipa

Občutek imam, da šele zdaj, ko je vse za nama, počasi dojemam razsežnosti celotne organizacije in načrtovanja poroke. Ko nama je marca padla na pamet ideja, da bi se pa mogoče čisto zares poročila še letos, potem pa naključno izbrala pravzaprav edini prosti termin na gradu Štanjel, 23.junij, se mi je vse zdelo še noro daleč, zato sem vse vzela bolj z levo roko. Tako sem se bolj kot ne informativno spravila k raziskovanju poročne scene in naletela na Karin iz AK Weddings, s katero sva se takoj ujeli pri idejni zasnovi, s tem pa se je počasi začela oblikovati tudi širša slika. Moj nasvet v primeru, da se odločite za načrtovalko je, da se prepustite. Če ne začutite njenega dela, energije, načina ustvarjanja in ji boste posledično ves čas morali gledati pod prste je bolje, da se zadeve lotite sami. Jaz sem Karin pokazala par fotk porok, ki so mi bile stilsko blizu, povedala ljube barve in rože, ostalo pa prepustila do te mere, da niti vprašala nisem za fotke poteka priprav.

Nisva želela kiča, kristalnih lestencev, bidermajerjev, poročne obleke v obliki Cupcaka… samo preprost obred s pogledom na čudovite gore, najbližje prijatelje in sorodnike, veliko cvetja in dobre hrane. Dne, ki ga (vsaj predvidoma ?) doživiš samo enkrat v življenju, pač nisem želela preživeti med neskončnim objemanjem tet iz 5. kolena in znancev iz gimnazije, zato sva seznam krepko oklestila in pristala na 45 gostih, kar se je pri nama izkazalo za idealno.

Poleg načrtovalke poroke, je zame čisto vsakega centa vreden še fotograf – Ano Kete sem našla med brskanjem po Instagramu in njene fotke so UAU! Čisto v mojem stilu, nežni toni, naravne postavitve, čustva na njih pa kar podoživljaš ob ogledu in tega nikakor ne zna vsak, ki si kupi fotoaparat in pritiska na sprožilec. Zame je kvalitetna fotografija umetnost, ne le nujno zlo, da se pri osemdesetih spomniš, da nisi bil vedno tako zguban. Pa še prvih 20 fotk mi je poslala v manj kot 12 urah od poroke, kar je za take nestrpneže, kot sem jaz, življenskega pomena ?

Če ste spremljali najino poroko, ste zagotovo opazili še kup noro talentiranih deklet, ki si po mojem mnenju zaslužijo še veliko več priznanja in pozornosti:

– Emazing Creations, ki je poskrbela za najlepšo in najbolj okusno torto na svetu (odločila sva se za dva okusa, limona s skuto in trojna čokolada)

– La Mina, ki je s kaligrafijo ročno napisala čisto vsak listek za sedežni red ter oblikovala tiskovine

– Katja Košelj, ki stoji za vsem mojim sobotnim nakitom, od lasnice do uhanov

– Doroteja Premužič, ki je poskrbela za vrhunski makeup, ki sem ga ob 3.30 zjutraj spravljala dol v enakem stanju, kot je bil ob nanosu

– Janja Cuder (Mič Styling) je mojo kito podrla in na novo spletla vsaj 10x, pa se ni dala motit vse dokler ni dosegla ravno prave kombinacije “nekajnabrzino/poročniglam”

– Viki Leški (Viki’s place), ki je skrivnost moje tropske porjavelosti in barve las, ki KONČNO, po vseh teh letih z njeno pomočjo ni več rumenkasta

– Vesna (studio Alphie), je kot vedno poskrbela, da moje roke in noge ne izgledajo, kot da v prostem času okopavam krompir

– Maja Muren (MM salon) je imela pod kontrolo čisto vsako dlako (dobesedno ?), hkrati pa je mojo kožo s pomočjo vrhunske nege obraza pripravila na makeup, ki je posledično še obstojnejši

– Varuška Silvija, ki je zaslužna za ogromen del moje sproščenosti, saj je bila ves čas na standby-u za Julijo, ob 20h pa jo odpeljala v hotel, dala spat in z njo počakala vse do prihoda tašče, ki je posledično lahko še malo zažurala, mala pa si je končno lahko pošteno odpočila. Če imate majhne otroke in planirate poroko, se mi boste zahvalili za ta kontakt!

Hvala tudi vsem, ki ste bili na kakršenkoli način del najine poroke, naj bo to kot gost, soustvarjalec, ali pa le s čestitko in lepo besedo, tudi zaradi vas bo vedno v spominu kot en izmed najlepših dni v življenju ?

 

L. ❤️

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .