Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Vozi, Miško!

Julija je, na moje veliko veselje, noro rada zunaj in stalno v pogonu. Prav zato ves čas iščem nove stvari, ki bi jo animirale in spodbujale njeno motoriko.

Če me spremljate že dalj časa veste, da je za prvi rojstni dan dobila svoj prvi poganjalček, trikolesnik Tiny Tot, ki je primeren prav za prve korake in najmlajše kolesarje. Sicer se lahko spremeni v dvokolesnik, vendar je namenjen otrokom do dveh let, ki po večini do takrat niti ne premorejo toliko ravnotežja, je bil pa pri nas resnično hit. Po mesecu dni je obvladala vzvratno vožnjo, zavijanje… verjamem, da je ravno to ogromno pripomoglo k njeni motoriki v tistem času. Vmes je prišla zima, kar je pomenilo, da je poganjalček žalostno ždel v lopi, medtem pa ga je seveda prerasla. Ko se je poskušala peljati, je z nogami butala v prečko med zadnjima dvema kolesoma in tako je hitro obupala in ga zapeljala v kot.

Nisem želela nabavljati klasičnega dvokolesnika, saj se mi pri manj kot dveh letih še ni zdelo, da bi ga čisto obvladala, skiro tudi še ni zanjo, zato me je ravno pravi čas razveselila novica iz Malih Zakladov, da prihaja Tiny Tot Plus – poganjalček za točno to starostno skupino, otroke od 18 do 48 mesecev! 😍 Vsi njihovi izdelki so leseni, ročno izdelani in okolju prijazni, res lahki in posledično okretni in vodljivi, hkrati pa zaradi funkcije prevorbe iz tri v dvokolesnik res uporabni. Pustimo to, da so mami noro luštni in da je že to en velik plus 😆 Posebaj se lahko dokupi še košarica, kar nam pride zelo prav, saj se v njej obvezno prevaža gospod Zajec v spremstvu sproti nabranih kamnov 🙈

Julija je nad njim NAVDUŠENA, odkar ga je dobila je zjutraj prva stvar, ko poje zajtrk, da odhiti v predsobo, začne obuvati čeveljčke, poišče čelado in že sedi na poganjalčku, pripravljena na akcijo. Kljub temu, da se veliko sprehajamo po makadamu in ne ravno urejenih poteh še nikoli ni imela težave, da ne bi speljala, pridno že zapelje na pločnik tako, da dvigne balanco, zavija kot pravi šofer, po novem pa se je opogumila in na klančku navzdol dvigne nogice, da jo nese še hitreje.

Ko sem prvič pokazala njeno novo prevozno sredstvo sem dobila kar nekaj vprašanj mamic, ki so imele manjši model Tiny Tots in jih je skrbelo, če večji otroci tudi tukaj s petami butajo v prečko: mi smo zaenkrat sedežek dvignili komaj na drugo stopnjo, pa je super, kljub temu, da je Julija kar velika za svojo starost.

P.S.: Pri Malih Zakladih sem si za vas izborila tudi kodo “LARAMZ-10”, s katero dobite poganjalček Kinderfeets (obe velikosti) z 10% popustom! 🙌🏻

L. ❤️

 

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .