Bazen misli / Otroška oprema / Predstavljeno

Vsestransko olje

Že nekaj časa imam navado, da se občasno spravim v kopalno kad skupaj z Julijo, kjer si vzameva čas za igro prelivanja lončkov, zabave z račjo družino, delanjem brade iz milnih mehurčkov… v novi hiši imam srečo, da je kad reees velika in tako sem pred dnevi prvič h najini rutini vzela še Tristana.

Po nekaj minutah ga je Jaka sicer vzel ven ter zavil v toplo brisačko, ker divje škopljenje, ki se je razživelo takoj za tem še ni zanj, sem pa imela ravno zaradi njega možnost stestirati zadevo, nad katero sem bila navdušena že prej, po tej kopeli pa se je sploh uvrstila na seznam mojih najljubših izdelkov. Nekaj kapljic Frei Öl olja za otroke vedno dodam v Tristanovo Aquascale banjico in po vsakem kopanju ima tisto opevano nežno, mehko kožo ki božansko diši po dojenčku, tokrat pa sem ga za spremembo dodala v vodo, kjer sva se kopali tudi midve z Julijo. Že ko sem se brisala z brisačo sem opazila, da je koža na telesu, predvsem po nogah, kjer ponavadi nisem tako pridna z mazanjem na otip čisto drugačna, nič izsušena, hkrati pa ni dajala občutka obteženosti. Sicer sem na trebuhu in bokih prej pridno uporabljala Frei Öl-ovo različico olja za nosečke, zdaj nadaljujem s tistim za učvrščevanje, imam pa več kot očitno še enega, nepričakovanega favorita!

Prvič sem ga uporabila kmalu po prihodu iz porodnišnice, ko je imel mali na vseh pregibih grozno suho kožo, ki se je luščila in z nežno sestavo me je olje za dojenčke prepričalo, da sem mu dala priložnost. Že ob naslednjem preoblačenju je bilo opazno boljše, prizadeti predeli niso bilo več tako rdeči in zdi se mi, da je tudi njemu odleglo, ker ga ni več srbelo. Zdaj ga ne mažem več direktno, ker niti ni potrebe, ampak kot rečeno le dodam v vodo nekaj kapljic in koža je stalno lepo navlažena. Glede na to, da je izdelano po prehranskih, ne kozmetičnih standardih, dejansko ni nobene nevarnosti niti če ga otrok zaužije, vsebuje ovseno in sončnično olje, izvlečke ribezovih koščic, vitamin E… same naravne sestavine, kar ste verjetno že opazile, da mi pri otrocih ogromno pomeni.

In pa še en trik, na katerega me je spomnila ena izmed vas – super se obnese pri odstranjevanju temenc, jaz sem ga nanesla na glavico, pokrila s kapo, počakala pol ure in sčesala s specialnim glavničkom!

L. ❤️

 

*objava je nastala v sodelovanju s podjetjem FreiÖl*

 

Ni komentarjev

    Oddajte komentar

    To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .