Bazen misli / Predstavljeno

Watermans izkušnja

Vedno sem si želela bujnih las, takih kot jih imajo tiste v reklamah za trivremenski Taft, ki se že zbudijo s čudovito frizuro in nimajo nikoli “bad hair day-a”. Ironično mi je narava namenila vrtinec na čelu, kodre (pa ne tiste lepe, ravno prav valovite, ampak bolj v stilu pudlja, ki ga je ujel dež), in tako tanke lase, da se scepijo takoj, ko jih pogledaš.

Zato si lahko mislite, kako navdušena sem bila, ko so mi med nosečnostjo naenkrat začeli divje poganjati. Las sem imela za izvoz in očitno je ta nosečniški sijaj pri meni izžareval skozi lase, saj so bili res lepi in močni, nič mastni… Ker pa vse lepo enkrat mine, so hormoni po porodu naredili svoje. Približno dva meseca kasneje, mi je med umivanjem v rokah ostal prvi šop las. Kmalu so začeli odpadati v taki meri, da so mašili odtoke, ostajali na plaščih, sedežni, izdaten delež pa jih je populila še Julija, ki je ravno pričela odkrivati izjemne užitke ob cviljenju, ko se je na moje lase obesila kot mali šimpanz. Hkrati so se pričeli izdatno mastiti, prala bi jih lahko dobesedno vsak dan, za kar nisem imela ne volje ne časa, zato se je pričela doba suhega šampona, čopov in vdanosti v usodo, da bom očitno plešasta še pred 27. letom.

Med brskanjem po Instagramu sem večkrat naletela na fotke znanih in manj znanih Slovenk, ki so svoje bujne lase pripisovale Watermansu, ampak kot večina, tudi jaz vem da ni vse Instagramabilno zlato. Vseeno sem bila skeptična, ampak ker slabše že ni moglo bit, kljub temu, da sem preizkusila vse, od Literama pa do Alterninih šamponov iz kaviarja (jap, 40€ za šampon, mi je šlo skoraj na jok med plačevanjem) sem se vseeno odločila, da zadevo stestiram.

Polna navdušenja sem si prvič oprala lase in… razočaranje. Totalno. Niti ne vem kaj točno, ampak lasje mi sploh niso bili všeč. Zmastili so se mi takoj naslednji dan in tako sem že skoraj obupala, da sem se spet pustila “nategnit” reklami, vendar sem se odločila, da vseeno porabim zalogo in nadaljujem. Nimam pojma kako in zakaj, verjetno se je lasišče moralo privaditi, ampak po dveh tednih uporabe je bila zgodba popolnoma drugačna. Lasje so mi začeli manj izpadati (to ocenjujem po količini Jakovega pritoževanja nad odmaševanjem odtokov), prala sem jih manj pogosto, pa tudi kup novih se je pojavilo. Po treh mesecih je rezultat zame več kot odličen, glede na to, da se na svetlo barvam že od 16. leta in so posledično moji lasje dokaj skurjeni, nikoli nisem prišla čez določeno dolžino, malo dlje od ramen. Čisto iskreno, niti nisem bila pretirano pozorna na to, čeprav mi je Jaka ves čas govoril, kako imam lepe lase odkar mam “tanov” šampon, vse dokler ga nisem prosila za fotko, da vidim napredek. Ko sem primerjala lahko rečem samo UAU – prvič v življenju imam tako dolge in močne lase, zato lahko Watermans čisto brez slabe vesti in pristranskosti priporočim vsem, ki ste me spraševale za iskreno mnenje.

 

Upam, da bo moja izkušnja pomagala še komu, pa javite, kako se je obneslo pri vas!

 

L. <3

2 komentarja

 • Barbara
  24. marca, 2018 at 20:49

  Lara, kaj pa Olaplex? Si probala? Hvala in lp, b

  Odgovori
  • admin
   24. marca, 2018 at 21:39

   Živjo, sem, pri frizerju so mi delali nego pa sem vzela še za domov, mi je bil tudi kar ok, ampak bolj kot dodatek, ne kot primarna zadeva (šampon in balzam sem vseeno uporabljala)

   Odgovori

Oddajte komentar

To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .