Predstavljeno / Spoznajte nas

10 zabavnih dejstev

Glede na to, da svoje življenje dnevno delim z več kot 14.000 neznanci sem ravno ugotavljala, da me pravzaprav že kar dobro poznate. Ampak spodnjih dejstev o meni pa sem prepričana, da ne ve skoraj nihče ?

1. Obožujem traktorje. Čisto zares, letos sem bila celo na kmetijskem sejmu v Komendi. Enkrat, ko bom velika, bom imela John Deera s priklopniki, ker so to najbolj zakon mašine na svetu! Če bi punce vedele, kako dragi so traktorji, ne bi nobena padla na Mercedesa ?

2. V osnovni šoli sem bila… khm, milo rečeno ne prav čedna. Nosila sem neko čudaško modo, ki se je očitno zdela kul samo moji mami, frizuro na gobico (imam vrtinec sredi čela), zvezdice, očala, za povrh pa sem bila še višja od vseh sošolcev in največja piflarka. Enkrat sem slišala fanta iz razreda reči drugemu, da naj si hitro najde zmenek za šolski ples, drugače bo moral iti na koncu z mano.

3. Obsedena sem z otroškimi čevlji, mehčalci in kruhom. Vsega tega nabavim čisto prevelike količine.

4. Imam največjo zbirko kartic zvestobe na planetu. Moja uboga denarnica dobesedno poka po šivih, ker se zdi meni nujno za vsak slučaj imeti vedno pri sebi Merkurjevo kartico, kjer sem nazadnje kupila dekoracijo za noč čarovnic.

5. Ne pospravljam za sabo. Ko se spravim, v šusu počistim celo stanovanje, ga hkrati pomijem, dam prat, sušit, počešem mačke in presortiram hladilnik, imam pa grozno navado, da se ne morem prisiliti k sprotnemu površinskemu pospravljanju.

6. Posvojila bi vse mačke tega sveta. Bojte se dneva, ko bom imela enkrat dovolj prostora okoli hiše, saj imam občutek, da bo Milena Močilnik takrat delovala kot amater ?

7. Moja čudaška fobija je strah pred popki ? Ne se smejat, res res ne prenesem, da se kdo dotakne mojega popka, še Julijinega je moral več ali manj čistiti Jaka, ker mene to prav skominja ?

8. Sem do neke mere verna, pa so me pri 9. letih vrgli iz verouka, saj so rekli, da sem slab vpliv na ostale otroke, ker postavljam preveč vprašanj. Očitno Jezus ni ljubitelj firbčnih bab ??‍♀️

9. Če bi bilo možno, bi živela od Dunkin’ Donutsov in sushija. Prvih ne dobiš nikjer v radiju 500km, drugega pa zaradi nosečnosti ne smem – a je lahko življenje še bolj kruto? #firstworldproblems

10. Pred leti sem pomagala parlamentu predstaviti novelo Zakona o zaščiti živali, ki je bila nato delno celo sprejeta.

2 komentarja

 • Martina
  15. septembra, 2018 at 08:39

  ?
  Pa… Cerkev ne mara ferbčnih bab. Jezus pomoje nima nič prot ?.

  Odgovori
 • Jana
  15. septembra, 2018 at 09:44

  Fino, se najdem tukaj, hehe. Imamo John Deera in živim v mestu, kjer je imam krofe 5 min stran. Sam obsesijo pa nobenga od teh.

  Odgovori

Oddajte komentar

To spletno mesto uporablja Akismet za zmanjšanje neželene pošte. Preberite, kako se obdelujejo vaši komentarji .